Privacybeleid

Privacy

De verantwoordelijke voor de verwerking, EcoPrima respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor:
- Het afhandelen van een betaling
- Het verwerken van een bestelling
- Om goederen en diensten op het gevraagde adres af te leveren
- U te contacteren indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren


U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan EcoPrima, Baasrodestraat 131, 9280 Lebbeke of via e-mail: ecoprima@outlook.com, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

In geval van gebruik van gegevens voor direct marketing: U kan zich kosteloos verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Hiertoe kan U zich steeds richten tot EcoPrima, Baasrodestraat 131, 9280 Lebbeke of via e-mail: ecoprima@outlook.com.

Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden. 
 
EcoPrima houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina’s van de internetsite in welke mate bezocht worden. 

Indien u vragen heeft over deze privacy statement, kunt u ons contacteren op EcoPrima, Baasrodestraat 131, 9280 Lebbeke of via e-mail: ecoprima@outlook.com.