Verzendingen

Verzendkosten

De producten die u aankoopt op onze webshop worden enkel geleverd in België en Nederland.

Voor zendingen binnen België (met Bpost) wordt er € 4,95 aangerekend en voor zendingen naar Nederland (met PostNL) wordt er € 6,95 aangerekend. Deze tarieven zijn inclusief BTW. Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verstuurd, zowel naar België als naar Nederland. 

Deze tarieven kunnen wijzigen zonder dat dit uitdrukkelijk wordt meegedeeld. Dit zal enkel gebeuren wanneer Bpost of PostNL zelf hun tarieven wijzigen. De verzendkosten worden steeds weergegeven tijdens het afrekenen.

Levertermijn van 2 - 5 werkdagen

Van zodra we de betaling van jouw bestelling ontvangen hebben wordt het paketje naar je opgestuurd. De levering gebeurt binnen 2 - 5 werkdagen.

Hergebruikt verpakkingsmateriaal

We proberen de bestellingen zoveel mogelijk te versturen in hergebruikte dozen en hergebruikt opvulmateriaal die we zelf van onze leveranciers, vrienden of familie hebben ontvangen. Dit doen we om zo ecologisch mogelijk te werken. Het kan dus gebeuren dat een doos er 'gebruikt' uitziet. De dozen worden dichtgeplakt met milieuvriendelijke verpakkingstape die gemaakt is van gerecycled karton.

Schade, diefstal of verlies

EcoPrima kan niet aansprakelijk gesteld worden bij schade, verlies of diefstal van de goederen tijdens het verzenden. 

Wanneer je merkt dat de goederen tijdens het transport zijn beschadigd dien je dit binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst te melden aan EcoPrima. Ook wanneer de goederen niet overeenkomen met de goederen die vermeld zijn op de bon, als voor goederen waarvan je meent dat die niet zijn geleverd, dien je dit te melden binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van jouw bestelling.

Bij het verstrijken van deze termijn word je als consument geacht de goederen te hebben aanvaard.

De goederen worden binnen de wettelijke maximale levertermijn van 30 kalenderdagen na het plaatsen van je bestelling geleverd op het door jou doorgegeven adres.  We doen al het mogelijke om je bestelling binnen de hierboven vermelde leveringstermijn te leveren. Geen enkele vertraging die deze maximale levertermijn overschrijdt kan aanleiding geven tot het verbreken van de verkoopovereenkomst, noch aanleiding geven tot een schadevergoeding ten voordele van jou als consument. 

Alle goederen worden geleverd onder voorbehoud van hun beschikbaarheid. Wanneer we nalaten te leveren binnen de 30 kalenderdagen, zullen de desbetreffende goederen aan jou als consument worden terugbetaald zonder dat hiervoor enige interest is verschuldigd.

Afhaling in Lebbeke

We bieden jou ook de mogelijkheid om jouw bestelling zelf af te halen. Deze optie kan je aanduiden bij het afronden van jouw bestelling. Hierbij vervallen uiteraard de verzendkosten. 

Wanneer je gekozen hebt voor afhaling sturen we je een mail/sms wanneer jouw bestelling voor je klaarligt. Na deze mail/sms kunnen we samen verder afspreken om een datum en tijdstip van afhaling overeen te komen. Afhaling kan enkel na afspraak.